Leiderschap Den Haag

Je wilt graag het verschil maken en bent een echt mensen-mens. Om echt te excelleren in je leiderschap, moet je jezelf meenemen. Echte impact maken komt voort uit authenticiteit. Je krijgt anderen nooit echt in beweging als je jezelf uit de wind houdt. Door leiderschapscoaching help ik jou om trouw aan jezelf te blijven en je doelen te behalen. Je wilt vooruit, veranderen en innoveren, met oog voor de mens. Op een duurzame manier leidinggeven. Je voelt de behoefte om de wereld wat beter achter te laten dan je die hebt aangetroffen. Leiderschapscoaching is uitermate geschikt wanneer je voor het eerst leiding geeft of start in een nieuwe leidinggevende rol.

Learning Mindset

Leiderschap Den Haag

Jij zit vol met ambities en idealen, voelt je verantwoordelijk en legt de lat hoog voor jezelf. Hoe krijg je anderen daarin mee? Ik leer je om coachend leiding te geven en een coachende stijl te ontwikkelen die bij jou past. Jouw eigen mindset heeft ook invloed op die van je medewerkers. Pushen en afdwingen is niet jouw stijl, jij wilt leidinggeven vanuit je eigen kracht en de intrinsieke motivatie van jouw werknemers aanspreken. De focus ligt niet enkel op prestatie, maar ook op gelijkwaardigheid en samen naar de gemeenschappelijke doelen toewerken. Als democratisch leider kunnen jouw medewerkers zich ontwikkelen en ontstaat er een win-win situatie.

Samenwerken met het team

Jij gelooft dat jullie samen meer kunnen bereiken. Diversity en Inclusion staat hoog op je prioriteitenlijst. Maar hoe maak je een echt team van je team? Ik geef je alle handvaten die je nodig hebt om jouw team te motiveren en te inspireren door coachend leiding te geven. Werk jij veel met millennials? Deze groep vraagt om een andere benadering dan veel leiders vanuit een traditionele achtergrond gewend zijn, terwijl ze zo veel toe kunnen voegen op de werkvloer. Ik ga met jou aan de slag zodat je emotioneel vaardig wordt en jezelf en anderen meer tot hun recht kunt laten komen. Ook leer je jezelf fundamentele vragen te stellen waarbij je dicht bij jezelf kunt blijven. Dat wat jou sterker maakt, wordt steeds verder vormgegeven. Wil jij een hele andere kant op met je carrière? Dan is loopbaan coaching Den Haag of life coaching Den Haag.

Nieuwsgiering naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek een kennismaking.

*De eerste sessie (kennismaking) is altijd vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder