Life coaching Den Haag

Life coaching is een oplossingsgerichte vorm van coaching waarbij positief denken centraal staat. We gaan je verstand op de voor jou juiste manier inzetten. Life coaching helpt je om je leven vorm te geven vanuit je diepste wensen en talenten. Je gaat dus niet in het verleden zitten spitten, maar kijkt naar de toekomst. Deze vorm van coaching helpt je om weer fysiek, mentaal en emotioneel in balans te komen. Life coaching kan je helpen om alles uit het leven te halen dat erin zit, je gaat meer minder moeite en met meer vrijheid leven zonder dat je jezelf onbewust blijft saboteren. Lijkt het je niet heerlijk om weer op je intuïtie te durven vertrouwen?

Voor wie is life coaching?

Life Coaching Den Haag

Life coaching is er voor iedereen die meer levensgeluk wilt ervaren. Hiervoor moet je zelfkennis hebben zodat je innerlijke vrijheid kunt ervaren. Haast iedereen heeft oude, onbewuste belemmerende overtuigingen. Door deze om te buiten kun je manifesteren om dat wat je verlangt naar jou toe te laten komen. Hierdoor gaat je mind voor je werken, in plaats van tegen je. Je krijgt vertrouwen in je eigen kunnen, vind je motivatie en geniet van het nu, zonder je schuldig te voelen. Misschien is jouw emotionele intelligentie ondergesneeuwd. Door de coaching word je wakker gemaakt, kom je er achter waar jouw waarden liggen waardoor je weer leert om je hart te volgen. Dit kan onder andere prettig zijn wanneer je terug wilt veren naar een tegenslag, maar ook als jij twijfelt over je relatie, carrière en wat je nou precies wilt in het leven.

Flow ervaren in je leven

Een gezonde geest schuilt in een gezond lichaam. Ik coach dus niet alleen je mind, maar werk met een holistische aanpak waarbij alle facetten aandacht krijgen. Jij krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen. Dit doe ik door jou te motiveren en inspireren, wat jouw vraagstuk ook is. Zo kun jij zelf vorm geven aan je diepste verlangens, je talenten ontplooien, je levensdoelen ontdekken en meer balans vinden in het leven. Iedereen is uniek, daarom heb je ook een precies bij jou passende oplossing nodig. Jij mag er zijn en je mag jezelf op de eerste plaats zetten. Niet langer meer aan de ene kant wil ik dit en aan de andere kant denk ik dat. Life coaching geeft je helderheid over jouw doelen en motivators. Wanneer je alleen vragen hebt over je werksituatie is loopbaan Den Haag of coaching in leiderschap Den Haag ook geschikt voor je.

Nieuwsgiering naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek een kennismaking.

*De eerste sessie (kennismaking) is altijd vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder