Loopbaan Den Haag

Wil jij vol energie naar je werk, voldoening halen uit het werk dat je doet en weten dat je bijdraagt aan iets groters? Als je werk bij je past heb je zin in de week. Maandagochtend sta jij zo naast je bed. Je ervaart zingeving en kunt je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen in jouw werk. Ik help jou om te ontdekken waar je nu echt heel erg goed in bent en wat je daar allemaal mee kan.

Werk waar je gelukkig van wordt

Loopbaan Den Haag

Met loopbaancoaching neem je het heft weer in eigen handen. Je kunt loopbaancoaching volgen via je werkgever, maar ook direct voor jezelf een afspraak maken. Je ontdekt wat jouw waarden, wensen en mogelijkheden zijn en welke werkomgeving daar het best bij past. Loopbaancoaching en life coaching Den Haag zijn er op gericht om je missie en je waarden te ontdekken en je eigen gebruiksaanwijzing te leren kennen. Met een frisse blik ga je kijken naar je kwaliteiten, talenten, ambities en hoe zich dit praktisch vertaalt op de arbeidsmarkt. Door inzicht te krijgen in wat je kan en wil, kom je verder. Dit geeft je energie om door te gaan met je huidige werk, of zelfs een nieuw carrièrepad in te slaan. Jij hebt het zelfvertrouwen om te werken met je sterktes.

Jouw kwaliteiten

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en waarden. De meeste mensen brengen veel tijd door op hun werk, waardoor het voor je geluk en gezondheid erg belangrijk is dat dit een plek is waar je jezelf kunt ontwikkelen. Voldoening halen uit je werk is zo belangrijk. Daarnaast kijken we naar de omgeving waar jij het best tot je recht komt. In welke bedrijfscultuur jij je als een vis in het water voelt. Het kan zijn dat je al een tijdje wat anders wilt maar niet precies weet wat. Je wilt deze keer wel dat je keuze de juiste keuze is, maar vind het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Op het moment dat je weet wat jouw waarden en kwaliteiten zijn, wordt het een stuk duidelijker welk pad je moet volgen.

Meer energie

Als je op de juiste plek zit gaat je werk niet langer ten koste van je vrijheid en je energie omdat je niet hoeft te sjoemelen met je waarden. Je komt af van dat knagende gevoel dat je hier op termijn je geluk niet gaat vinden. Hierdoor heb je 's avonds na je werk nog genoeg energie om leuke dingen te doen. Ik help je om helder te krijgen wat jij wilt, waarom en hoe je komt waar je wilt zijn. Hierdoor krijg je meer inzicht, ook als je nog niet direct in de actie wilt gaan. Door middel van coaching ga jij je richting vinden zodat jouw ideale carrièrepad zich aan je openbaart. Werk jij als leidinggevende of heb je voor het eerst een leidinggevende rol gekregen? Dan past de coaching Leiderschap Den Haag goed bij jouw situatie.

Nieuwsgiering naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek een kennismaking.

*De eerste sessie (kennismaking) is altijd vrijblijvend.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Mulder, ik coach en train Millennials.

Het is mijn missie om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Ik train en coach jaarlijks zo’n 250 Professionals op hun weg naar persoonlijk leiderschap. De laatste jaren met name Millennials binnen kleinere organisaties en multinationals als DLL, Dell, Unilever, Honeywell, Vodafone, AkzoNobel en Shell. Maar ook binnen gemeenten, de Politie en de Radboud Universiteit.

Monique Mulder