Wat heb jij in je om te Shinen?

Vraag jij jezelf wel eens af of je alles uit jezelf haalt? Alles wat je in je hebt? Vaak lukt dat de ene keer beter dan de andere keer en weet je niet precies waarom. We denken vaak dat het de omgeving is die bepalend is, maar dat is lang niet altijd zo. Het is vaak veel meer jij. Jij die op dat moment iets doet wat helemaal in lijn ligt met wie en wat je bent. Zonder welke belemmering dan ook. Ben je daar nieuwsgierig naar?

Dan is deze Shine-Scan écht iets voor jou!

Met de vragen die je hier vindt, heb je in een mum van tijd helder:

  • Wat je zo goed kan, op een zo natuurlijke manier dat jij je daar misschien niet eens volledig bewust van bent.

  • Wat jij belangrijk vindt en waardoor jij impact hebt.

  • Wat jouw toegevoegde waarde is.

Mijn verhaal

Ik leef vanuit de overtuiging dat wanneer iets niet lukt en de geschiedenis zich weer eens herhaalt, alleen ik er iets aan kan doen. Niet door controle op de buitenwereld uit te oefenen maar door aan mijn eigen binnenkant te gaan kijken.

Blinde vlekken helder krijgen met behulp van een spiegel. Mijn ervaring is dat dat alleen lukt met de juiste coach. Om dan zelf het verschil te kunnen maken tussen mijn op angst gebaseerde denken. Van waaruit we instinctief reageren door te vechten of vluchten. Gaan werken met en via mijn intuïtie die me veel betere informatie geeft zodat ik me een stuk minder door mijn omgeving laat sturen.

Ik heb mezelf leren kennen. Mijn overlevingsstrategieën, mijn angsten. Waar ik voor wil en kan vechten en wat ik rustig kan laten gaan. Waar ik van kan en mag weglopen, want opgeven is soms een prima optie. Zodat ik straks niet terug hoef te kijken op mijn leven met het gevoel dat ik het ergens iets heb laten liggen of het niet heb waargemaakt. Met een gevoel van vrijheid en groei maar zonder mezelf geweld aan te doen.

Dat is wat ik jou ook gun. Niet langer zoeken vanuit onrust en alles wat moet. Weten wie je bent en wie of wat je dacht te moeten zijn. Wat je echt wilt, waarom en daarvoor gaan.
Hoe zou het zijn als ik je help om niet alleen die antwoorden zelf in jou te vinden én daarbij meer vrijheid te ervaren? Jezelf niet langer geweld aan te doen en stap voor stap te realiseren waar je het meest naar verlangt?

Over Monique Mulder-2