Ontdek hier, hoe People-Proof is jouw manier van Leidinggeven?

Dit Self-Assessment is gebaseerd op kwaliteiten en de bijbehorende Mindset die leidinggevenden bezitten die zeer effectief zijn in het leidinggeven aan Millennials (de generatie geboren tussen 1980 en 2000). Effectief betekent dat zij beter dan gemiddeld scoren op de belangrijkste KPI’s.

De generatie Millennials is de generatie, die van alle generaties tot dusver, het minst onder de indruk is van macht. Sterker nog, ze geven aan dat geleid worden vanuit macht, hun betrokkenheid en prestaties ondermijnen. Ze wantrouwen macht zelfs vaak. Simpel gezegd, zijn zij voor veel leidinggevenden grootste uitdaging als het gaat om het leiden van mensen.

Ook wanneer je zelf tot deze generatie behoort. Eigenbelang is killing en breekt het vertrouwen af. Kan je hen meekrijgen, inspireren en betrokken houden dan is de kans heel groot dat je dat ook lukt bij de overige generaties.

Start hier het Self Assessment, beantwoord de vragen en check je mail om te kunnen kijken waar je kracht zit en waarin je die verder kan laten groeien.