Praktijkvoorbeeld: Sandra’s Loopbaan Coaching

“Niemand hoort met een knoop in de maag naar het werk te gaan…”

In deze blog lees je nog wat meer over de coaching ervaring van Sandra (Juriste). Sandra heeft een coachingstraject van 6 sessies bij mij gedaan. Ik heb haar na afloop van onze samenwerking een aantal vragen gesteld en deel de vragen en Sandra’s antwoorden graag met je.

In hoeverre heeft de coaching voldaan aan je verwachtingen?

Het hele traject heeft mij vooral geholpen in de zoektocht naar inzicht.Wat ik kan in combinatie met wat ik leuk vind in werk en op dit moment het beste in mijn leven past.

Wat zijn de belangrijkste inzichten voor jou geweest?

Inzichten in mijn echte sterktes en mogelijke valkuilen.
Vanuit de opstellingen de invloed van privé-verhoudingen op mijn werk en hoe ik uit bepaalde ongewenste situaties kan blijven (zoals ‘er-tussen-komen-te-zitten’).
Wat mijn waarden zijn waardoor ik weet in welke omgeving en cultuur ik me fijn voel en tot mijn recht kom.
In overtuigingen die me helpen of juist blokkeren om mijn doelen te bereiken, hoe ik daar mee om kan gaan.
In wensen voor de toekomst waar ik blij van word.

Wat leveren deze inzichten op voor jou?

Het helpt mij om beter te duiden wat ik zelf wil. Jouw coaching heeft mij daarbij geholpen. Door de echte inzichten sta ik steviger in mijn schoenen. Kan ik mijn boodschap beter over brengen en is de soms knagende twijfel over keuzes weg. Dat geeft een fijn gevoel.

Wat is er voor jou veranderd in je (werkende) leven in de loop van het coachingstraject?

Ik ben zelfverzekerder, overtuigd van mijn eigen kunnen en heb inzichten in verder te ontwikkelen vermogens. Zowel zakelijk als privé. Hierdoor ervaar ik in mijn huidige loopbaan veel meer rust en zelfvertrouwen. Inzichten in mijn functioneren en hoe dit te verbeteren. Het heeft me geholpen stappen te zetten en om mijn carrière zelf naar het volgende niveau te tillen.

Welke veranderingen verwacht je nog?

Dat ik als zzp-er ga werken en een voor mij passende uitdagende en leuke opdracht ga doen. Einde dit jaar stop ik met werken in loondienst. Ik heb al meerdere aanbiedingen binnen.

Wat vond je de meest waardevolle onderwerpen/oefeningen?

Eigenlijk alles…

Sandra denkt nog eens na en zegt: “Eigenlijk hoort niemand met een knoop in zijn maag naar het werk te gaan…”

Dankjewel Sandra, vooral voor je vertrouwen, moed en bereidheid om bij mij in de spiegel te komen kijken! En daar dan ook echt iets mee te doen!

Heel veel Succes & Plezier,

Monique

Laat een reactie achter