We zijn massaal op zoek naar werkplezier

Werknemers massaal op zoek naar werkplezier – bijna 80% is ontevreden

Hoe komt het dat zoveel mensen ongelukkig blijven en dit niet kunnen veranderen?
Waar te beginnen als jij je regelmatig naar je werk sleept en op maandag al uitkijkt naar het weekend?

Hoogste tijd om daar iets aan te doen! Helemaal als je een Millennial bent! Ik begeleid Millennials om het maximale uit zichzelf te halen. Uit het Leven en Werk.

Hoe?

Een belangrijk deel is te gaan kijken wat je WAARD bent. Ik onderzoek samen met jou je Overtuigingen.

Een overtuiging is iets wat jij voor waar aanneemt. Bijvoorbeeld dat je een betere opleiding of CV nodig hebt om een die echt mooie functie te krijgen en aan te kunnen. Dat je niet oud/intelligent/knap/ofwel GOED genoeg bent om fijn te leven en met plezier te werken.

Je basisovertuiging, hoe jij over jezelf denkt, bepaalt hoe jij verantwoordelijkheid neemt over keuzen in je leven.

Om te veranderen is het nodig dat je opschuift van de overtuiging dat de omgeving voor jou bepaalt richting dat jij zelf mag en kan bepalen.

Hoe werkt dat?

Eerst gaan herkennen hoe en wanneer jij dat precies doet om jezelf vervolgens met zachte hand en zonder oordeel jezelf opnieuw te laten leren kiezen. Dat zorgt ervoor dat je kan gaan handelen en jij gaat zorgen voor je eigen (werk)plezier.

Ben je nieuwsgierig en wil je kennismaken? Klik dan hier.

Op mijn site vind je een Self Coaching met de titel ‘Zit jij (nog) op je plek’? Het beantwoorden van de Self Coaching vragen gaat je helpen om te bepalen welke Impact jij zoekt in je werk. Een belangrijke voorwaarde om Succes & Plezier te ervaren. Wil je die downloaden? Klik dan hier.

Haal het maximale uit jezelf,

Monique

Laat een reactie achter